Gaming a rok 2021, jseš na to ready? Tady máš naší TOP 4 pro PS5!

Playstation 5 je už za dveřma a protože chcem, abys byl připravenej na to, co přijde, dali jsme do kupy pár pařeb, kterejm se podíváme na zoubek. Jdeš do toho taky?
Gaming a rok 2021, jseš na to ready? Tady máš naší TOP 4 pro PS5!

I ty možná doufáš, že příští rok doma nebudeme muset trávit tolik času, co letos. Anebo jsi možná jeden z těch, který si to do jistý míry i užívaj a věnuješ se broušení skillu v PC a PS hrách. Ono není občas od věci se jen tak zavřít doma, zatáhnout žaluzie a ponořit se do světa alternativních dimenzí, středověkejch bitev anebo si prostě jen tak začutat třeba s kámošema online.

Protože my do týhle skupiny rozhodně patříme, dali jsme pro tebe (a i tak trochu pro nás) do kupy seznam 4 herních pecek pro rok 2021, kterejch se už sami nemůžeme dočkat. A co je na tom nejlepší? Všechny tyhle pařby budou dostupný i ve verzi pro PlayStation 5, kterej si budeš moct pořídit už 19.11.! Pojď se na to mrknout s náma.

 

  1. God of War – Ragnarök

PlayStation 5 je aktuální téma, tak proč nezačít s něčim, co se za poslední roky stalo skoro jeho maskotem. Tohle pokračování – dneska už v podstatě PS klasiky – série God of War, totiž vlastně ani nikde jinde než na konzolích od Sony hrát nejde. Od studia Santa Monica zatím nemáme moc infa, záběry ze hry oficiálně v podstatě neexistujou a k dispozici máme teda jenom pár střípků. Co je ale už jasný je to, že se na obrazovku opět vrátí pěkně vostrej a oblíbenej Kratos, jeho syn Atreus a že se budeme držet severské mytologie, jak vyplívá z názvu. Kromě toho ještě víme, že na oficální upoutávce je vyobrazen mořský had Jörmungandr. Ten podle legend zabil severského boha hromu Thóra, potom, co vylezl na pevninu. Můžem teda předpokládat, že něčeho podobnýho se ve hře snad taky dočkáme. Přesný datum vydání bohužel ještě neznáme, ale minimálně by mělo bejt možný sundat pár otravných bohů v příštím roce. Víme ale to, že aby sis ji mohl zapařit, bez PS5 se nejspíš neobejdeš.

V tuhle chvíli máme jenom tuhle upoutávku: 

 


  1. Hogwarts Legacy

Pro spoustu z nás to určitě bude něco jako předčasnej dárek k Vánocům. Kvůli tomuhle titulu totiž máš šanci vrátit se po relativně dlouhý době do kouzelnickýho světa a odkrýt spoustu novejch tajemství Bradavic. Tentokrát ale v trochu jinym kabátku, protože se vracíme do školy čar a kouzel v 19. století. Nepotkáme se teda asi s hlavním protagonistou Harrym, ani jeho kamarády. Na druhou stranu takovejch pecek už tu pár máme. Nám přijde super, že se dostaneme do role doposud neznámýho studenta kouzelnické školy, kterej v sobě má skrývat tajemství, který může zásadně ovlivnit celej kouzelnickej svět. Co si budem, myslim že mnohem víc ti řekne oficiální trailer.

<

Super zpráva je, že si to můžeš zapařit jak na PS5, tak i ostatních tradičních platformách, jako je PCčko nebo Xbox. Co se týče data vydání, jediný info, který zatím máme je rok 2021. Tak si pojďme fandit, ať je to co nejdřív!

 


  1. Far Cry 6

Asi málo kdo z gamerů srdcařů nikdy neslyšel o Far Cry. Příští rok si pro nás Ubisoft připravil další díl s pořadovym číslem 6. To, že to bude našlápnutý (ostatně jako vždycky) je už teď jasná věc. Kromě super grafiky, super akce a spousty možností, jak rozvíjet svoji postavu, si můžeš i ty všimnout, že tentokrát Ubisoft vážně netroškařil. Ti z vás, kteří měli to štěstí a stihli zkouknout Breaking Bad (v českym překladu Perníkový táta), už určitě z náhledu traileru poznali, že ve hře se bude vyskytovat i „Gustavo Fring“ (herec Giancarlo Esposito). Ten zřejmě zápornému charakteru ve hře propůjčil hlas i ksicht. No uznej sám, trailer jako ukázka hlavního záporáka nevypadá vůbec špatně, co? https://youtu.be/-IJuKT1mHO8

<

Tahle pecka vyjde 18. února a zapařit si jí budeš moct na PC, Xboxu i PlayStationu.

 


  1. Hitman 3

Příští rok se taky chystá očekávaný zakončení cool herní trilogie World of Assassination. Tahle série Hitmana vznikla v roce 2016 a její poslední díl můžem podle dostupnejch informací očekávat začátkem příštího roku. Pro fandy tohohle titulu je ale bezesporu super zpráva, že se dočkají přesunu postupu z Hitmana 2 do Hitmana 3. Přesunou se tedy jak zbraně a předměty, tak i obleky. Detailnější info o přesunu uloženýho progressu do novýho dílu zatím nemáme. Co tak nějak víme je to, že hra se ponese v podobným duchu jako její předchozí verze. Nebude chybět super tajemná atmosféra, trocha černýho humoru, perfektní akce a poutavej a našlápnutej příběh.

Co říkáš na trailer? 

Z našich titulů tu bude Hitman nejspíš jako první, protože datum vydání je stanovený na 20. ledna 2021 a stejně jako u Far Cry 6, budeš ho moct standardně hrát na PSku, Xboxu i na PC! To je super ne?

 

Na tenhle seznam by se určitě dala přidat velká řada dalších titulů, který si rádi zapaříme. K tomu se ale třeba vrátíme příště.

Mohlo by tě zajímat

TOP 5 cover songů historie

TOP 5 cover songů historie

Na letní update tvýho playlistu jsme se rozhodli přinést zpátky k životu pět nejlepších cover songů všech dob. Pojď…

Shockhunter motorkář na Dakaru! Rozhovor s Honzou Brabcem

Shockhunter motorkář na Dakaru! Rozhovor s Honzou Brabcem

Od mala jezdí na motorce, je to několikanásobnej mistr Český republiky v motocrossu, umí lítat s letadlem a miluje…

Battle royale horečka: Fortnite a PUBG dominují trhu, ostatní chtějí kus koláče.

Battle royale horečka: Fortnite a PUBG dominují trhu, ostatní chtějí kus koláče.

Jestli se alespoň trošku pohybuješ v herním světě, pravděpodobně už jsi o fenoménu battle royale her slyšel.…

REPREZENTUJ SVOU UNIVERZITU V ESPORTU!

REPREZENTUJ SVOU UNIVERZITU V ESPORTU!

Naše republika překonává éru Michala Davida a Helči Vondráčkový a nepřestává shockovat! Tentokrát naštěstí o něco lépe.…

Jak rozdáváme Big Shock! výhry

Jak rozdáváme Big Shock! výhry

Wow, to je neuvěřitelný kolik vás soutěží v každý hře a je jedno jestli je to Music, Dakar, Gaming nebo něco…

Ollie Roučková a její úspěch v závodu ŠNEK RACE!

Ollie Roučková a její úspěch v závodu ŠNEK RACE!

Zrovna nedávno se Ollie Roučková zúčastnila překážkovýho závodu Šnek race a jak už to tak bývá zase si…

Summer Big Shock! letní limitovaná kolekce se blíží ke konci!

Summer Big Shock! letní limitovaná kolekce se blíží ke konci!

Léto se pomalu, ale jistě blíží ke svýmu konci, a to znamená jediný. Naše limitovaná letní kolekce brzy opustí e-shop!!…

Big Shock! výběr: Top 4 (nejen) závodních her

Big Shock! výběr: Top 4 (nejen) závodních her

To, že nasedáš ve hře do káry, ještě neznamená, že musíš nutně závodit. Zkoukni naše 4 hry k dakarský…

Výběr Gamescom 2018 novinek, které by ti neměly uniknout.

Výběr Gamescom 2018 novinek, které by ti neměly uniknout.

Máme za sebou druhou velkou herní výstavu tohoto roku. Byť Gamescom není pro vydavatele tak atraktivní jako americká E3…

Vítejte ve 2022 - v roce plném her

Vítejte ve 2022 - v roce plném her

Rok 2022 před námi a s ním i spousta turnajů v e-sportu a spousta nových očekávaných her Už je to několik dní od…

Buď jako oni Kup si Merch

Nakoukni do našeho novýho e-shopu a už nikdy neřeš co na sebe! Hledej ty nejlepší čepice, trička, mikiny a další věci přímo tobě na míru.

Kupuj na meatlfy.cz
Kšiltovka Batoh Tričko Tílko